Toyota і Lexus відкликають 576 тисяч машин через загрозу пожежі

Toyota і Lexus відкликають 576 тисяч машин через загрозу пожежі

04 грудня 2023
0

Китайський регулятор опублікував перелік автомобілів, які відремонтують безкоштовно. У групі ризику Corolla 2019-2023 років випуску від СП FAW-Toyota (350 тисяч штук), Highlander 2018-2022 років випуску від СП GAC-Toyota (157,4 тисячі штук) і Lexus RX 2018-2022 років випуску (68,4 тисячі штук), зібрані в Японії. На всіх машинах помилково встановлено неякісний паливний насос.

У документах сказано, що дефектний паливний насос схильний до пошкоджень - на ньому можуть утворитися тріщини, не виключений витік пального. Якщо пальне потрапить на розпечені деталі автомобіля, можлива пожежа. До того ж випаровування пального негативно впливає на навколишнє середовище та підвищує рівень викидів.

Китайські дилери Toyota продіагностують паливні насоси високого тиску на всіх машинах, що потрапляють під кампанію. За потреби деталь буде замінено безплатно. До ремонту регулятор радить не паркувати автомобіль поблизу джерел відкритого вогню та негайно припинити експлуатацію автомобіля у разі виявлення запаху бензину.

За межами Китаю масштабних кампаній Toyota, пов'язаних з дефектом паливного насоса, не було. Однак у серпні через схожу несправність безплатно ремонтували американські пікапи Tundra нового покоління.

Джерело: Мотор
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація