Toyota інвестує у будівництво третього заводу в Індії

Toyota інвестує у будівництво третього заводу в Індії

22 листопада 2023
0

Японська Toyota Motor заявила, що інвестує майже $400 млн у створення третього виробничого підприємства в Індії, оскільки прагне задовольнити попит на свої автомобілі, що зростає. Про це пише Reuters.

Новий завод, який створить 2000 нових робочих місць і вироблятиме понад 100 000 автомобілів щорічно, збільшить загальну потужність Toyota до 410 000 автомобілів на рік.

Завод також стане першим розширенням виробничих потужностей найбільшого автовиробника у світі за останні десять років.

За даними видання, продажі компанії в Індії різко зросли завдяки глобальному партнерству із Suzuki Motor, у межах якого два японських автовиробника беруть деякі автомобілі, спочатку розроблені їхнім індійським партнером Maruti, потім допрацьовують їх і продають під своїми брендами, щоб поповнити продуктову лінійку.

Близько двох третин нинішніх виробничих потужностей Toyota використовується компанією Maruti Suzuki для виробництва автомобілів для обох автовиробників у межах їхнього партнерства.

Розширення відбувається в умовах, коли Toyota стикається з повільним зростанням на таких ринках, як Європа та Північна Америка, а також конкуренцією з боку китайських гравців у Південно-Східній Азії.

Джерело: Mind
Фото: Toyota India

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація