Toyota Land Cruiser 250 обзавівся всюдихідним варіантом

Toyota Land Cruiser 250 обзавівся всюдихідним варіантом

04 вересня 2024
0

Японське ательє Wald International презентувало пакет доопрацювань для популярного Toyota Land Cruiser 250. Він робить модель брутальнішою на вигляд.

Комплект Wild Tuning додає позашляховику масивні бампери з чудернацькими повітрозабірниками, захисною пластиною і вбудованими світлодіодами, новий капот із «ковшем», та особливу решітку радіатора з написом із назвою тюнера. Фари і задні ліхтарі затемнені. Ще тюнери додали Land Cruiser 250 розширювачі крил, що закривають масивні колеса, і збільшений задній спойлер.

Wald International передбачило два варіанти. Позашляховий оснащений шестиспицевими колісними дисками і відповідною гумою, а також ліфт-комплектом, що забезпечує збільшення дорожнього просвіту. А вуличний отримав литі диски великого діаметра з високопродуктивними шинами, а також комплект для зниження дорожнього просвіту.

Невідомо, чи запропонує тюнінг-ательє якісь поліпшення продуктивності для Land Cruiser. У будь-якому разі кінцевий продукт вартий уваги, оскільки дасть змогу виграшно виділиться на дорогах. Про вартість таких пакетів-доопрацювань інформації поки що немає.

Джерело: Авто Центр
Фото: WALD

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація