Toyota оновила позашляховик Fortuner

Toyota оновила позашляховик Fortuner

13 серпня 2022
0

Компанія Toyota оновила позашляховик Fortuner для тайського ринку. Модель отримала інший зовнішній декор та розширене оснащення, а також нову початкову версію Leader. Нововведенням для базових варіантів моделі стали передній парктронік, системи моніторингу сліпих зон і контролю поперечного трафіку ззаду, а також клімат-контроль з фільтром дрібнодисперсних частинок. Технічна начинка при цьому не змінилася: Fortuner, як і раніше, запропонують з дизелями 2.4 і 2.8.

Позашляховик Toyota Fortuner другого покоління випускають із 2015 року. У Таїланді модель має великий успіх, а тому там її можна купити і в обвісі від ательє Modellista, і в топ-версії GR Sport, і в спеціальному виконанні Commander, тираж якого буде обмежений тисячею екземплярів. 

Базовий всюдихід тепер має ім'я Fortuner Leader. Його легко впізнати за 18-дюймовими колесами іншого дизайну, чорними решітками радіатора, чорними молдінгами та підніжками, а також відповідними шильдиками. До списку оснащення версії додано клімат-контроль з фільтром дрібнодисперсних частинок, передній парктронік, системи моніторингу сліпих зон та поперечного трафіку позаду.

Нововведення середньої версії Legender - комплекс безпеки Toyota Safety Sense з адаптивним круїзом і контролем смуги. Плюс у такого Fortuner є повністю світлодіодні фари, динамічні покажчики повороту, колеса діаметром 20 дюймів та медіасистема з екраном на дев'ять дюймів замість восьми. Нарешті, на відміну від Leader, варіант Legender можна замовити зі старшим дизелем 2.8 (204 к.с., 500 Нм).

На вершині гами, як і раніше, розташувався Fortuner GR Sport. Позашляховик відрізняється багатим оснащенням, топовим мотором з особливими калібруванням та переналаштованою підвіскою. Коштує така машина 1899000 тайських бат, що приблизно відповідає $53800. Для порівняння: Fortuner Legender обійдеться мінімум в 1603000 бат ($45400), а Leader - в 1371000 бат ($38800).

Джерело: Toyota Motor Thailand

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація