Toyota перевірить 84 тисячі Tundra та Lexus NX через небезпечний дефект

Toyota перевірить 84 тисячі Tundra та Lexus NX через небезпечний дефект

02 вересня 2022
0

Toyota попередила про відкликання більше 84 тисяч нових автомобілів: йдеться про пікапи Tundra і кросовери Lexus NX 250 і NX 350. Причиною відкликання став системний збій у роботі електронного гальма стоянки - він може не включатися і не вимикатися, через що існує ризик відкочування автомобіля. Проблему усунуть оновленням ПЗ - процедура буде безкоштовною для власників і займе не більше півгодини.

Точну кількість автомобілів, які направлять до дилера, в компанії поки не оголосили, згадавши лише «приблизно 84 тисячі машин 2022 модельного року». Немає і офіційної інформації про кампанію від відкликання від Національного управління з безпеки дорожнього руху США (NHTSA). Toyota обіцяє повідомити власників потенційно небезпечних автомобілів до жовтня цього року.

Для Tundra це не перша проблема, знайдена за останні місяці. У липні повідомлялося, що під час руху заднім ходом на екран пікапа виводиться зображення не з задньої камери, а з фронтальної, що може дезінформувати водія та стати причиною аварії. Для усунення небезпечного «глюку» до сервісних центрів відправили 31,4 тисячі екземплярів Tunrda.

Джерело: Car and Driver

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація