Toyota почала приймати замовлення новий кросовер Toyota Hyryder

Toyota почала приймати замовлення новий кросовер Toyota Hyryder

10 вересня 2022
0

Компанія Toyota почала приймати в Індії попередні замовлення на свій новий компактний кросовер Toyota Hyryder. Дилери почнуть отримувати цю новинку протягом кількох місяців.

На даний момент відомі ціни на топові комплектації Toyota Hyryder - приблизно від 19 000 доларів. Вартість базової комплектації стане відома трохи згодом. Зважаючи на все, вона коштуватиме на кілька тисяч доларів менше.

Нагадаємо, офіційна прем'єра кросовера Hyryder відбулася у липні 2022 року. Він отримав сучасний дизайн у стилі кросоверів, які компанія Toyota продає на американському та європейському ринках. Салон виглядає престижно та сучасно.

Слід зазначити, що деякі елементи салону розроблені разом із Suzuki. Так, у моделей Suzuki запозичено трьохспицеве кермо, а також інформаційно-розважальна система з 9-дюймовим сенсорним дисплеєм. Таке трьохспицеве кермо, наприклад, вже є у Maruti Suzuki Baleno, який продається в Індії.

Toyota Hyryder оснащується гібридною технологією e-drive четвертого покоління. Вона вже використовується у хетчбеку Toyota Yaris та кросовері Yaris Cross. Гібридний Hyryder, у якого загальна потужність силової установки складає 114 к.с., на одній електротязі може проїхати 25 км. Покупцям також запропонують версію з «м'якою» гібридною силовою установкою.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація