Toyota показала недорогий гібридний кросовер

Toyota показала недорогий гібридний кросовер

02 червня 2022
0

Лінійку Toyota Corolla Cross 2022 розширила нова гібридна модифікація. Кросовер надійде у продаж найближчим часом за ціною приблизно від $25 000. Подробиці авто розкрили у пресслужбі японської марки.

Нова Toyota Corolla Cross оснащена 2,0-літровим бензиновим двигуном та електромотором сумарною потужністю 194 к.с., тобто вона на 25 сил потужніша за стандартну дволітрову версію. До 100 км/год такий кросовер розганяється всього за 8 с - на секунду швидше за чисто бензиновий варіант.

Витрата палива становить лише 6,3л/100 км у змішаному циклі. Це дуже непоганий результат, враховуючи динамічні характеристики та наявність повного приводу вже у базовому оснащенні.

Впізнати гібрид Toyota Corolla Cross можна за дещо зміненою передньою частиною з новими решітками радіатора й особливими 17-дюймовими дисками. У салоні встановили збільшений 8-дюймовий дисплей мультимедійної системи. Об'єм багажника дещо зменшений і становить 440 л.

Комплектація Toyota Corolla Cross розширена та враховує точку Wi-Fi, адаптивний круїз-контроль, а також бездротові Apple CarPlay та Android Auto. Крім того, передбачені системи автоматичного гальмування, розпізнавання дорожніх знаків та утримання у смузі.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація