Toyota показала новий Yaris Cross 2024

Toyota показала новий Yaris Cross 2024

21 листопада 2023
0

Презентовано нову Toyota Yaris Cross. Компактний кросовер пройшов модернізацію і надійде в продаж на європейському ринку з грудня. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті Toyota.

Дизайн Toyota Yaris Cross не змінився. Кросоверу лише розширили палітру кольорів кузова та додали 18-дюймові литі диски.

Салон Toyota Yaris Cross 2024 зазнав більш серйозних змін. Кросовер отримав сучасний віртуальний щиток приладів і збільшений сенсорний дисплей із діагоналлю 9 або 10,5 дюйма.

Мультимедіа доповнена новою системою голосового управління. Крім того, посилено шумоізоляцію салону і поліпшено адаптивний круїз-контроль та інші системи активної безпеки.

Кросовер Toyota Yaris Cross також отримав нову топову версію з гібридною установкою. 1,5-літрова бензинова четвірка і електромотор сумарно розвивають 132 к.с. і 185 Нм. розгін до 100 км/год займає 10,7 с, а середня витрата пального становить близько 4 л на 100 км.

116-сильний гібрид Toyota Yaris Cross і 1,5-літрова бензинова версія на 120 сил залишилися в лінійці. Модель доступна з переднім і повним приводом.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація