Toyota показала преміальний сімейний кросовер Crown Signia

Toyota показала преміальний сімейний кросовер Crown Signia

15 листопада 2023
0

Преміальну лінійку Toyota Crown розширила нова модель. У США презентували кросовер Toyota Crown Signia, який надійде в продаж з літа 2024 року. Про це повідомляє офіційний сайт Toyota.

Нова Toyota Crown Signia - серійна версія концепт-кара Crown Estate 2022 року. Дизайн авто виконаний у новому фірмовому стилі японської марки з тоненькими діодними фарами і вираженим «носом». За розмірами кросовер можна порівняти з Toyota Highlander, але у нього тільки два ряди крісел.

 

Габарити Toyota Crown Signia:

  • довжина - 4 930 мм;
  • ширина - 1 880 мм;
  • висота - 1 620 мм.

У салоні на передній панелі встановлено два 12,3-дюймових дисплеї, а передні сидіння розділені високим центральним тунелем. Крісла вже в базовій версії отримали електропривод і підігрів, обігрівається і кермо.

Крім того, нова Toyota Crown Signia в початковій комплектації оснащена електроприводом дверей багажника, камерами кругового огляду, 19-дюймовими дисками та набором систем безпеки. Топовий варіант Limited додає шкіряний салон, вентиляцію передніх і підігрів задніх сидінь, акустику JBL з 11 динаміками.

Кросовер Toyota Crown Signia оснащений економічною гібридною установкою на 245 к.с., що складається з 2,5-літрової бензинової четвірки і двох електромоторів. Він витрачає в середньому 6,5 л/100 км і може буксирувати 1,2-тонний причіп.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація