Toyota працює над наступником знаменитого спорткара Toyota MR2

Toyota працює над наступником знаменитого спорткара Toyota MR2

19 лютого 2024
0

Чутки про те, що Toyota MR2 отримає наступника, ходять досить давно. Тепер з'явився ще один звіт з Японії, який стверджує, що наступному поколінню спорткара все ж таки бути. Причому він вийде у двох варіантах - з ДВС та суто електричному.

Відповідною інформацією поділилось видання Carscoops. Зазначається, що спорткар нового покоління, ймовірно, дебютує у 2025 році. Спочатку презентують паливний MR2 з 1,6-літровим трициліндровим турбомотором. Електрична версія моделі на базі раніше представленого концепту FT-Se з'явиться у 2027 році.

Бензиновий MR2 збереже середньомоторне та задньопривідне компонування свого попередника. Його 1,6-літровий агрегат видаватиме 300 к.с. потужності і 370 Нм крутного моменту. Візуально спорткар буде схожий на нинішню Supra. Але деякі ЗМІ стверджують, що новий Toyota MR2 повторить за формою оригінальну модель.

Незалежно від стилю, у звіті Carscoops вказується, що автомобіль матиме довжину приблизно 4400 мм, ширину 1850 мм та висоту 1230 мм. Колісна база - 2600 мм. Очікується, що він важитиме близько 1300 кг.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація