Toyota презентувала 4Runner у виконанні 40th Anniversary Edition

Toyota презентувала 4Runner у виконанні 40th Anniversary Edition

25 травня 2022
0

Японська компанія Toyota показала ювілейну версію свого популярного позашляховика 4Runner. Версія 40th Anniversary Edition відрізняється декором, багатою комплектацією та буде випущена лімітованим тиражем. Про це повідомляє пресслужба виробника.

До низки ювілеїв, що відзначаються різними автомобільними компаніями, цього року додалася і японська Toyota, яка святкує 40-річчя моделі 4Runner.

Для шанувальників марки компанія підготувала стильну версію рамного позашляховика, що одержало позначення 40th Anniversary Edition. Новинка буде доступна у трьох кольорах на вибір - білому, чорному та червоному. Всі вони отримуватимуть ексклюзивні 17-дюймові легкосплавні диски бронзового кольору, декоративні аплікації на кузові у ретро стилі, облицювання радіатора у колір кузова з бронзовими літерами Toyota та ювілейними емблемами на дверях багажника.

Для обробки інтер'єру використовується чорна шкіра з бронзовим рядком. Приладова панель та сидіння несуть емблеми 40th Anniversary. Крім того, до комплектації увійшли спеціальні підлогові килимки та люк з електроприводом.

Загалом компанія планує виготовити 4040 екземплярів позашляховика. Всі вони будуть оснащені 4-літровим V6 потужністю 274 к.с., який працюватиме в парі з 5-ступіневою автоматичною трансмісією та повним приводом. У списку обладнання входить комплекс систем безпеки, включаючи систему контролю за сліпими зонами та запобігання зіткненню з рухомими об'єктами під час руху заднім ходом.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація