Toyota презентувала «чемпіонські» спецверсії GR Yaris

Toyota презентувала «чемпіонські» спецверсії GR Yaris

26 січня 2024
0

«Заряджений» хетчбек Toyota GR Yaris, який нещодавно піддали плановому оновленню, отримав нові спецверсії. У їх створенні взяли участь восьмиразовий чемпіон WRC Себастьєн Ожье та чемпіон WRC 2023 року Калле Ровенпера.

Новинки отримали назви Toyota GR Yaris Kalle Rovanpera Edition та Sebastien Ogier Edition. Вони вийдуть тиражем по 100 екземплярів кожен. Від стандартного хетчбека спецверсії відрізняються 18-дюймовими колісними дисками з особливим дизайном та карбоновим спойлером на кормі. Версія Kalle Rovanpera Edition отримала триколірне забарвлення кузова, як у ралійних авто, і вуглепластикове крило GRMN Yaris, що регулюється, а Ogier Edition новий легкий ралійний спойлер і пофарбована в матовий відтінок Matte Stealth Grey.

Також лімованим хетчбекам покращили характеристики. У Ogier Edition режими Gravel та Track замінені на MORIZO та SEB, які передають більший крутний момент на задні колеса та покращують зчеплення з дорогою на повороті. Версія Kalle Rovanpera Edition отримала дрифтовий режим DONUT. Обидві моделі також мають режим NORMAL.

У салоні спецверсій є пам'ятні таблички із зазначенням назви версії та номером моделі. У компанії зазначили, що власники хетчбеків Toyota GR Yaris Kalle Rovanpera Edition та Sebastien Ogier Edition отримають запрошення на японський етап WRC у 2024 році.

Джерело: Авто Центр
Фото: Toyota

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація