Toyota презентувала потужний гібридний кросовер Crown Sport

Toyota презентувала потужний гібридний кросовер Crown Sport

20 грудня 2023
0

Лінійку Toyota Crown Sport поповнила топова заряджена версія. Преміальний кросовер уже надійшов у продаж на батьківщині, в Японії, за ціною від 7,65 млн єн ($52 900) і щомісяця збиратимуть лише по 300 таких авто. Про це повідомляє офіційний сайт Toyota.

Як і стандартна Toyota Crown Sport, флагманський варіант є гібридом, але його зробили підзаряджаємим. Силова установка знайома за Toyota RAV4 Plug-In: 2,5-літрова бензинова четвірка і пара електромоторів сумарно розвивають 306 к.с.

Розгін до 100 км/год займає 6 с, а середня витрата палива становить 4,9 л/100 км. Кросовер Toyota здатний проїхати до 90 км в електричному режимі, а сумарний запас ходу на бензині та електротязі становить 1200 км.

Швидка зарядка батареї на 80% займає 38 хвилин. Крім того, передбачена функція двонаправленої зарядки - можна живити від авто електрообладнання.

Комплектація Toyota Crown Sport поповнилася адаптивними амортизаторами. Також кросовер оснащений 21-дюймовими дисками, електроприводом сидінь і набором систем безпеки, а його салон оздоблено шкірою.

Нагадаємо, що тепер Toyota Crown - це ціла лінійка преміальних моделей, що займають нішу між Toyota і Lexus.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація