Toyota презентувала спортивну версію Corolla

Toyota презентувала спортивну версію Corolla

05 червня 2024
0

Сімейство Toyota Corolla, яка є найбільш продаваною моделлю марки, поповнилася новою версією з приставкою FX Special Edition в назві. Її перші зразки надійдуть у продаж восени цього року.

Спецверсія відрізняється від стандартного варіанту моделі заниженою підвіскою, невеликим спойлером на кришці багажника, агресивнішими бамперами і 18-дюймовими чорними матовими легкосплавними дисками. Новинку запропонують у трьох відтінках: Midnight Black Metallic, Ice Cap та Underground.

Є зміни і в салоні спеціальної Corolla. У його оснащенні включили 7-дюймову цифрову панель приладів, нову мультимедійну систему з 10,5-дюймовим екраном та слот для бездротової зарядки смартфона. Спортивна новинка поставлятиметься з пакетом Toyota Safety Sense 3.0 ADAS.

Незважаючи на спортивний зовнішній вигляд, Toyota Corolla FX Special Edition оснащена стандартним 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 171 к.с. і 205 Нм крутного моменту, який працює у парі з коробкою передач CVT. Новинка надійде у продаж на ринку США восени цього року. Вартість оголосять ближче до старту продажів.

Джерело: Авто Центр
Фото: Toyota

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація