Toyota об'єдналася з японським виробником газових приладів Rinnai, щоб створити для Japan Mobility Show унікальну піч, яка працює на водні. З кам'яної печі відвідувачам подавали не лише свіжоспечену піцу, а й круасани. Це мало успіх, особливо серед дітей. Співробітники Toyota побудували піч і тепер використовують її для приготування піци та круасанів протягом робочого дня.
«Водень має високу температуру згоряння. Під час горіння він поєднується з киснем, утворюючи пару, роблячи страви хрусткими зовні та соковитими всередині. Наприклад, візьміть такі речі, як гриби та овочі. Ці інгредієнти, як правило, висихають на дровах. На водні ж усе готується швидше, залишаючи їх насиченими вологою та чудовими смаками», - йдеться у повідомленні компанії.
Toyota продовжила будівництво додаткових водневих плит. Так народилася водневе барбекю, які згодом використовувалася на різних автоспортивних заходах. Незабаром після цього працівники компанії також побудували камадо.
Можна з упевненістю сказати, що зусилля компанії щодо водневого виробництва були нижчими з точки зору продажів, і Toyota навіть визнала, що Mirai не був комерційно успішним. Незважаючи на це, японський автовиробник не відмовляється від цієї технології.