Toyota розпочинає продажі пікапа Tacoma 2024-го модельного року

Toyota розпочинає продажі пікапа Tacoma 2024-го модельного року

19 грудня 2023
0

Позашляховик Toyota Tacoma - один із найвідоміших пікапів японської компанії, що виходить на ринок після модернізації. Модель 2024 року надійде у продаж із новим сучасним дизайном і орієнтуватиметься на найпрактичніших покупців. Деталі стали відомі сайту Carscoops.

Базова ціна Toyota Tacoma 2024 модельного року - 31 500 доларів. Це дорожче, ніж просять за конкурентів від Nissan та Chevrolet, але все одно привабливо за такий великий практичний автомобіль.

Оснащення пікапа Toyota Tacoma включає набір систем допомоги водієві Toyota Safety Sense 3.0. Він включає адаптивний круїз-контроль, систему допомоги при відстеженні смуги руху і систему попередження зіткнень з виявленням пішоходів.

Також у списку - автоматичне дальнє світло, система допомоги під час руху дорожніми знаками та система попередження про вихід зі смуги руху.

Покупці зможуть вибрати із широкої гами двигунів потужністю 228, 270, 278 к.с. Також запропоновано гібридну силову установку на 326 сил. Найдорожчий варіант моделі оцінили у 52 100 доларів.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація