Toyota створила неймовірний пікап для Антарктиди

Toyota створила неймовірний пікап для Антарктиди

29 липня 2022
0

У пікапа Toyota Hilux існує екстремальний шестиколісний варіант. Такий позашляховик коштує 275 тисяч доларів та підготовлений для дуже суворих умов експлуатації. Відео про авто опубліковано на Youtube-каналі Barcroft Cars.

Пікап Toyota Hilux AT44 6X6 створювали спеціально для антарктичної експедиції. Її учасники замовили кілька таких авто у відомої ісландської компанії Artctic Trucks, яка робить найнеймовірніші позашляховики.

По суті автомобіль на 80% новий - його конструкцію радикально переробили. Пікап не лише подовжили до 6 м, а й підсилили його раму. Кліренс збільшений до 370 мм та з'явилися величезні 44-дюймові шини. До речі, підкачувати їх можна із салону - встановлений спеціальний компресор, як на військовій техніці.

Також автомобіль отримав дуги та лебідку, а для подолання водних перешкод встановлений шноркель. Також встановлено нову вантажну платформу, розраховану на 2 тонни поклажі.

Тюнінг Toyota Hilux не торкнувся силового агрегату - пікап оснащений стандартним 3,0-літровим турбодизелем на 171 к.с. та 5-ступінчастою автоматичною КПП. Звичайно, повний привід доповнений знижувальною передачею та блокуваннями диференціалів.

Купити Toyota Hilux AT44 6X6 на замовлення тепер можуть усі охочі. Автомобілі навіть можуть переробити в будинок на колесах.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація