Toyota створила ще один автомобільний бренд

Toyota створила ще один автомобільний бренд

17 листопада 2022
1

Toyota Motor виділила ім'я Crown в окремий бренд, але тільки на китайському ринку. Як повідомляється, розвиватимуть нову марку у партнерстві з FAW Group. Під нею ринку вийдуть моделі «середнього» цінового сегменту. Зокрема сімейство Toyota Crown 16-го покоління (S235). У нього входять седан, універсал, спортивний кросовер та крос-седан. Презентація останнього відбулася у липні цього року.

Також до каталогу нового бренду увійдуть кросовер Toyota Crown Kluger у модифікації Highlander та мінівен Toyota Crown Vellfire у версії Alphard. Обидві моделі випускаються із 2021 року.

Виробництво адаптованої для Китаю версії крос-седана Crown - Crown SportCross - налагодять на потужностях спільного підприємства FAW-Toyota. На місцевому ринку автомобіль запропонують силовою установкою, яка працює за схемою «паралельний гібрид».

Передбачено дві версії агрегату - на 249 та 350 к.с. У першому випадку силова установка складається з 2,5-літрового бензинового «атмосферника», двох електродвигунів та електромеханічного варіатора. У другому - з турбованого бензинового двигуна об'ємом 2,4 літра, двох електромоторів та 6-ступінчастої автоматичної коробки передач. Привід у обох випадках повний. Запас ходу на електротязі - 60 км.

Для реалізації автомобілів нового бренду у Китаї створять окрему мережу автосалонів. До кінця 2022 року їх буде 12, а через три роки - 40 одиниць.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Whiteheaven 70  

Ни чего ПО НАСТОЯЩЕМУ хорошего ... ! Да это и НЕ УДИВИТЕЛЬНО !!!
НИЧУТЬ ... !

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація