Toyota Tundra підготували до тотального бездоріжжя

Toyota Tundra підготували до тотального бездоріжжя

09 лютого 2024
0

Тюнінг-ательє PaxPower з Техасу, що спеціалізується на доопрацюванні пікапів Ford та Chevrolet, взялося за Toyota Tundra. Проєкт під назвою Timberwolf («Лісовий вовк») відрізняється суперпозашляховими можливостями, які йому забезпечила підвіска від Icon Vehicle Dynamics. У ній застосовані 2,5-дюймові койловери спереду та нові амортизатори ззаду. За рахунок модернізованих передніх важелів підвіски дорожній просвіт збільшено на 51 мм спереду та 25 мм ззаду.

Також до пакету модернізації входять 51-міліметрові розширювачі крил та комплект неоригінальних гоночних коліс Method Race Wheels з 35,0-дюймовими всюдихідними шинами.

Під капотом залишився той самий 3,5-літровий двигун V6 із подвійним турбонаддувом. Стандартна вихлопна система замінена системою Magnaflow із нержавіючої сталі. Віддача агрегату збільшена з 437 к.с. та 790 Нм крутного моменту до 450 к.с. та 813 Нм.

Пакет доопрацювань Timberwolf доступний для всіх версій Tundra 2022-2024 років, незалежно від рівня комплектації. За бажання клієнти PaxPower зможуть обрати більш ефективні компонети підвіски Icon Racing Dynamics або Fox Racing.

Пікап на фото оснащений передньою решіткою Tundra TRD Pro, лебідкою Warn вантажопідйомністю 26 455 кг, ліхтарями Baja Design, 20-дюймовою світловою смугою та буксирувальними гаками.

Вартість базового комплекту Timberwolf - 9950 доларів. Але остаточний цінник залежатиме від обраних клієнтом опцій та додаткового обладнання.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація