Toyota в США продає понад 800 Camry щодня

Toyota в США продає понад 800 Camry щодня

05 жовтня 2024
1

Toyota продовжує демонструвати вражаючі результати на автомобільному ринку в третьому кварталі 2024 року, особливо на другому за величиною ринку у світі, де Camry, Corolla та RAV4 залишаються фаворитами покупців. Вражаючі показники продажів цих моделей свідчать про незмінну популярність компанії.

З початку року до 30 вересня було продано в середньому 833,6 Camry на день. Якщо враховувати лише робочі дні, показник може бути ще вищим. Camry продовжує займати лідерські позиції серед седанів у своєму сегменті.

Ще одним успішним гравцем для Toyota стала Corolla. Продажі за вересень зросли на 6,9%, досягнувши 177 092 одиниць. Це означає, що щоденно продається 648,6 автомобілів. Corolla приваблює покупців своєю варіативністю: вона доступна як седан, хетчбек, а в інших частинах світу - навіть як універсал.

Справжнім лідером продажів став RAV4. З початку року по вересень Toyota продала 350 331 одиницю цього позашляховика, що на 15,7% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Це становить 1283 одиниці на день, що свідчить про зростаючу популярність позашляховиків серед споживачів.

Toyota залишається світовим лідером на ринку автомобілів і утримала своє перше місце за кількістю проданих авто у 2023 році - 9 483 137 одиниць. Підрозділ Lexus також відзначив значний прогрес, збільшивши продажі на 132% і досягнувши 824 258 проданих автомобілів за минулий рік.

Завдяки таким показникам, Toyota продовжує зміцнювати свої позиції на глобальному ринку автомобілів.

Джерело: Motor1.com
Фото: Toyota

Обговорення новини

Reallice  

І я розумію чому, коли європейські виробники шукають шляхи для зменшення витрати палива на 0,5л, то тойота спокійно собі продає "старі" технології які перевірені часом і надійні, але з більшою витратою палива. І коли вони додумались робити автомобілі ще плюс до надійності красивішими, то питання при виборі відпадає само собою.

-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація