Toyota випустила пікап-трансформер за 13 000 доларів

Toyota випустила пікап-трансформер за 13 000 доларів

24 грудня 2023
0

Toyota почала продавати в Таїланді пікап Hilux Champ вартістю від 13 200 до 16 600 доларів. Під цим ім'ям на ринок вийшла серійна версія концепту IMV 0, представленого у жовтні цього року на Japan Mobility Show. Фактично це платформа, яку можна перетворити на фургон з їжею, автомобіль швидкої допомоги або використовувати з іншою метою. Деякі з цих варіантів Toyota показала на автошоу у Токіо.

Зі слів головного інженера проєкту IMV, Hilux Champ залишає конвеєр готовим на 70%. Інші 30% повинен виконати покупець. Саме цим і пояснюється такий низький цінник. Крім того, автовиробник зміг знизити витрати у ланцюжку постачання пікапів.

За конструкцією Hilux Champ - це шасі з кабіною для комерційних цілей. У задній його частині передбачені отвори для болтів, якими можна прикріпити все, що завгодно з більш ніж 100 аксесуарів. Кінцева вартість пікапа залежатиме від встановленого на платформу обладнання.

На ринку Hilux Champ доступний з короткою та довгою колісною базою у восьми різних комплектаціях. Моторна лінійка складається з 2,0- та 2,7-літрових бензинових та 2,4-літрового дизельного двигунів. Коробка - п'ятиступінчаста механічна або шестиступінчаста автоматична. Максимальна вантажопідйомність - 998 кг.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація