Toyota вирішила створити ультра-розкішний бренд Century

Toyota вирішила створити ультра-розкішний бренд Century

25 січня 2024
0

Toyota вирішила створити ультра-розкішний бренд Century, який буде ще вищим, ніж Lexus, про що пише Forbes. Нагадаємо, минулого року представили новий кросовер Century, який поки що називають Toyota Century, але надалі машини позбавляться назви материнської компанії.

Компанія хоче називати новий кросовер просто Century, а чотиридверну версію, яка змінила три покоління з 1967 року, - Century Sedan.

«Century насправді позиціюватиметься вище за Lexus - як бренд підвищеної розкоші», - заявив представник Toyota.

Наскільки успішним виявиться витівка, покаже час.

Поки що неясно, скільки країн отримає новий бренд Century. Керівник Toyota підтвердив, що новий кросовер Century пропонуватиметься у версіях з правим та лівим кермом для Європи, Близького Сходу, Азії та Америки, і що нова модель запропонує безліч опцій, що дозволяють покупцям повністю кастомізувати свої автомобілі. У покупців буде вибір: стандартний Century вартістю близько 170 000 доларів або зроблена на замовлення версія GRMN вартістю близько 220 000 доларів.

Можливо, одна з причин, через яку Toyota досі не випустила великого прес-релізу, що оголошує про виділення нового бренду Century, полягає в тому, що на цей час вони мають лише одну нову модель. Можливо, компанія зачекає до презентації ще однієї моделі.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація