Toyota виводить на світовий ринок недорогий спортивний кросовер

Toyota виводить на світовий ринок недорогий спортивний кросовер

23 липня 2024
3

У ПАР дебютувала нова Toyota Starlet Cross. Молодіжний кросовер находить у продаж за ціною від 16 000 доларів. Про це повідомляється на офіційному сайті японського автовиробника.

Кросовер Toyota Starlet Cross - «глобальна» версія моделі Taisor, яка, зі свого боку, створена на базі Suzuki Fronx. Усі ці автомобілі випускають на підприємстві в Індії. Невдовзі Starlet Cross з'явиться і в інших країнах.

Нова Toyota Starlet Cross - невеликий чотириметровий купе-кросовер з покатим дахом. У нього розширені крила та «двоповерхова» світлодіодна оптика.

У салоні стандартно встановлений тачскрін (його діагональ може бути 7 або 9 дюймів). Об'єм багажника становить 308 л.

Базовий кросовер Toyota Starlet Cross отримав кондиціонер, круїз-контроль та камеру заднього виду. Топовий варіант XR додає безключовий доступ, клімат-контроль, камери кругового огляду, проєкцію на лобове скло та бездротову зарядку для смартфонів.

Якщо у Toyota Taisor широка лінійка двигунів, то Starlet Cross пропонують лише з 1,5-літровим бензиновим двигуном на 105 сил. На вибір пропонують 5-ступінчасту механічну і 4-ступінчасту автоматичну КПП, а от привід авто - лише передній.

Джерело: Фокус
Фото: Toyota

Обговорення новини

No Mercy  

105 сил, спортивний кросовер. Ви на приколі?

+10-6ВІДПОВІСТИ  
Ігор Вишнецький  

Виглядає прикольно як для Тойоти, але ж нам його не бачити ніколи, офіційного по крайній мірі. А так думаю мав би успіх.

+4ВІДПОВІСТИ  
Воот  

Чому "спортивний" не в лапках?

+4ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація