Toyota здивувала ціною водневої моделі Mirai

Toyota здивувала ціною водневої моделі Mirai

02 березня 2024
31

Модель Toyota Mirai із сегменту преміальних дорогих автомобілів перебралася до бюджетних розрядів. Компанія здивувала новою ціною на цю машину. Подробиці повідомляє сайт Carscoops.

Попит на модель виявився не надто високим. Крім особливостей конструкції та експлуатації незвичайного автомобіля, покупців відлякує вартість. Ціна Toyota Mirai - 67 000 доларів. Тепер виробник запровадив величезну знижку.

Модель подешевшала одразу на 40 000 доларів. Тепер Toyota Mirai коштує лише 27 000 доларів - як Toyota Corolla.

Більше того, компанія пропонує покупцям безкоштовний ваучер на заправку еквівалентом 15 000 доларів, що робить машину ще привабливішою. Навіщо автомобілю заправлення у разі нульової витрати бензину?

Mirai необхідно заправляти воднем. У результаті хімічної реакції всередині паливних елементів виробляється електроенергія, з допомогою якої седан і рухається. Тобто розетка такому електрокару теж не знадобиться.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
No Mercy  

Оце крутий варіант.

+2-14ВІДПОВІСТИ  
Manaux  

No Mercy, їх на вторинному ринку по 10к віддають майже нові, вони нікому не потрібні. Там заправки є тільки в Каліфорнії і ще декілька штук на всі штати

+2-1ВІДПОВІСТИ  
Tymur_S  

Manaux, я їх у Франції багато бачив

+1ВІДПОВІСТИ  
Igor Uspeniev  

Крутезна знижка. Але таке враження, що це вже не переломить тренд на електричний тренд. На жаль. Хоча сама ідея з воднем класна. На жаль, японці занадто забарилися з цим.

ВІДПОВІСТИ  
RaMoNVicious  

Igor Uspeniev, з водневими авто німці вже давно набавилися і викінули на смітник історії. Тойотка як завжди підібрала і намагалася впарити це як щось круте і революційне. По факту - ціна в 67К була субсидована урядом Японії і навіть при такій ціні вони нікому не були цікаві. За 27К її заберуть кудись по колекціях в кунст-камери автомобільної історії.

+4ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

RaMoNVicious, який водневий автомобіль німецький їздить по дорогам? Тойота їздять.

-12ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 25

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація