Третій Національний конкурс дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії»

15 січня 2015
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Офіційний сервісний центр Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» з 1 грудня 2014 року по 31 січня 2015 року запрошує всіх власників автомобілів Toyota разом із родинами відчути «Дні тепла з Toyota» та взяти участь у третьому Національному конкурсі дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії».

Умови участі

Для участі у конкурсі необхідно завітати до офіційного дилерського центру Toyota на території України, ознайомитись з офіційними правилами участі у конкурсі, дати свою згоду на участь, заповнити заявку та анкету на участь у конкурсі та намалювати автомобіль своєї мрії.

Намалювати автомобіль своєї мрії можна як у дилерському центрі, так і вдома, але обов’язково на папері формату А3.

Форму заявки та анкету на участь у конкурсі можна завантажити з цієї сторінки або отримати у офіційних дилерів. Офіційні правила участі у конкурсі також можна отримати зазначеними способами.

Файли для завантаження

Проведення конкурсу

Конкурс «Автомобіль твоєї мрії» буде проведено у два етапи.

Перший етап — Національний конкурс, який організовує офіційний дистриб’ютор автомобілів Toyota в Україні ПІІ «Тойота-Україна» в офіційних дилерський центрах Toyota в Україні.

У Національному конкурсі малюнки учасників будуть розподілені на дві номінації:

Перша номінація — «Кращі малюнки від «Клубу Toyota»

До «Клубу Toyota» будуть зараховані малюнки усіх дітей, батьки яких є власниками автомобіля Toyota та зазначили VIN-номер та модель свого автомобіля у анкеті та заявці на участь у конкурсі.

Друга номінація — «Кращі малюнки від «Друзів Toyota»

До номінації «Друзі Toyota» будуть зараховані малюнки учасників, родина яких не є власником автомобіля Toyota, відповідно у анкеті та заявці на участь у конкурсі не будуть зазначені VIN-номер та модель автомобіля.

У конкурсі можуть взяти участь діти віком до 15 років, які розділені на три вікові категорії:

  • 1 категорія — діти віком до 7 років включно;
  • 2 категорія — діти віком від 8 до 11 років;
  • 3 категорія — діти віком від 12 до 15 років.

Призи

Загалом у номінації «Кращі малюнки від «Клубу Toyota» буде 9 переможців, які отримають неймовірні призи, а саме:

  • Приз за перше місце в кожній віковій категорії — планшет
  • Приз за друге місце в кожній віковій категорії — електронна книга
  • Приз за третє місце в кожній віковій категорії — графічний планшет

У номінації «Кращі малюнки від «Друзів Toyota» буде обрано по одному переможцю з кожної вікової категорії, всього буде три переможці, які отримають неймовірний подарунок від Toyota — сучасний MP3 плеєр.

Переможців Національного конкурсу обиратимуть журі та незалежні експерти, призначені «ПІІ Тойота-Україна» на чолі з генеральним директором ПІІ «Тойота-Україна».

У березні 2015 року на нашому сайті будуть оприлюднені результати Національного конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії».

Переможці Національного конкурсу в номінації «Кращі малюнки від «Клубу Toyota» стануть учасниками другого етапу конкурсу — Всесвітнього конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії».

Кращі малюнки від номінації «Друзі Toyota» не будуть брати участь у Всесвітньому конкурсі.

Переможці Всесвітнього конкурсу, яких визначатимуть журі та незалежні експерти призначені «Тойота Мотор Корпорейшн» на чолі з президентом паном Акіо Тойода, разом з одним із батьків або законним опікуном будуть запрошені на офіційну церемонію нагородження, яка відбудеться в Японії у серпні 2015 року. Імена переможців Всесвітнього конкурсу будуть оприлюднені на нашому сайті у серпні 2015 року.

Про конкурс

Всесвітній конкурс дитячого малюнку «Автомобіль твоєї мрії» було засновано компанією «Тойота Мотор Корпорейшн» у 2004 році. Минулого року понад 600 тис. дітей із різних країн світу взяли участь у конкурсі та намалювали автомобілі своєї мрії.

Національний конкурс дитячого малюнку «Автомобіль твоєї мрії» в Україні проводиться з 2012 року. За цей період в конкурсі прийняло участь більш ніж 1500 дітей з усіх куточків України.

Переможець першого Національного конкурсу у 1 віковій категорії Перехрест Олександр посів призове місце на Всесвітньому конкурсі дитячого малюнка і у серпні 2013 року разом із своїми батьками відвідав Японію, де прийняв участь у офіційній церемонії нагородження.

Дізнатися більше про конкурс дитячого малюнку «Автомобіль твоєї мрії» можна за телефоном: 0 (44) 201 30 30, 095 281 30 30 (МТС), 098 307 30 30 (Київстар)

Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному»

Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» – новий офіційний дилерський центр Toyota. Компанія є структурним підрозділом лідера українського автомобільного ринку Корпорації «УкрАВТО».

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація