ТСМ Інтер - Авто - перший офіційний дилер автомобілів Шевроле доступного сегменту в Україні

ТСМ Інтер - Авто - перший офіційний дилер автомобілів Шевроле доступного сегменту в Україні

14 червня 2021
7
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

7 червня 2021 року в Києві відбулася урочиста церемонія відкриття першого в Україні дилерського центру автомобілів Шевроле доступного сегменту компанії ТСМ Інтер-Авто.

На заході були присутні представники дистриб'ютора Шевроле доступного сегменту компанії Равон Моторс Україна, офіційні особи компанії ТСМ Інтер-Авто, а також Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Узбекистан в Україні Курманов Алішер Анварович.

Під час презентації дилерського центру були озвучені плани розвитку як підприємства ТСМ Інтер-Авто, так і Шевроле доступного сегменту в Україні в цілому. Зі свого боку посол Узбекистану в Україні відзначив високий рівень підготовки дилерського центру і акцентував увагу присутніх на високому рівні якості автомобілів Шевроле доступного сегмента, які виробляються на потужностях UzAuto Motors.

За словами директора компанії ТСМ Інтер-Авто Миколи Оперенка, розроблена стратегія присутності Шевроле доступного сегмента в Україні, дозволила створити на ринку одну з найкращих пропозицій в поєднанні ціни і якості, створивши, таким чином, серйозну конкуренцію європейським брендам в сегменті бюджетних автомобілів.

Автоцентр працює в форматі 3S - продаж автомобілів, послуги сервісу, продаж запасних частин в одному місці, пропонуючи повний спектр послуг для клієнтів автомобілів Шевроле доступного сегмента. Шоурум і СТО працюють 7 днів на тиждень і будуть здійснювати продаж і сервісне обслуговування автомобілів Chevrolet Spark, Chevrolet Nexia і Chevrolet Cobalt.

Дилерський центр компанії ТСМ Інтер-Авто відкрив свої двері для відвідувачів за адресою м. Київ, вул. Бальзака 9. Більш детальна інформація про дилерській центр ТСМ Інтер–Авто на сайті www.chevrolet-tsm.com.ua

Джерело: ТСМ Інтер-Авто

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Владимир Коваленко  

Норм бизнес, на ровном месте снять 30к с R2 просто нацепив шильдик шеви )

+8ВІДПОВІСТИ  
Nik Diden  

Завезли бы наконец-то нормальные шевроле от GM.

+6ВІДПОВІСТИ  
Ol67  

А яка "вишукана" українська мова в опису комплектацій: "імобелайзер", "сколпідйомники", "копка блокування дверей"... І це інформація з офіційного сайту (

+4ВІДПОВІСТИ  
Robocop  

Ol67, Браво! - хуле,институты слова пишут....

ВІДПОВІСТИ  
1nstinkt  

А шевроле в курсе что под их брэндом продают шлак из третьих стран?))

+4ВІДПОВІСТИ  
Ol67  

1nstinkt, Всё они знают, но пользуются, например, и вот этим: "С 8.01.2019 официально действует Приказ 561 Мининфраструктуры, который регламентирует технические требования для ввозимых в Украину автомобилей.
В Украину с этого дня можно импортировать новые авто без Electronic Stability System-ESP (системы курсовой устойчивости авто). До этого был запрет на импорт новых авто без этой системы. Соответствующая норма содержится в Приказе 561 Мининфраструктуры." В ЕС такой запрет действует с ноября 2014-го. А с другой стороны, кричат: будем вводить техосмотр, чтоб было как в Европе. Кому-то всё это выгодно, а на жизнь граждан наплевать на самом деле: краш-тест Ш. Авео (седан) - 1.5 звёздочки. А провести его сейчас из-за отсутствия различных электронных систем и того меньше.

+7ВІДПОВІСТИ  
AlexKo  

модели с 2006 года... вы еще на Ланосы начните шильдики Шевроле цеплять)))

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація