ТВО «Гідравліка»: запчастини та сервіс найвищої якості

ТВО «Гідравліка»: запчастини та сервіс найвищої якості

04 січня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Гідравліка є невіддільним компонентом евакуаторів, кранів-маніпуляторів, екскаваторів, тягачів, самоскидів та багато інших видів техніки, що виконують підйом та переміщення навісного обладнання. Усі компоненти гідросистеми мають обмежений ресурс, а за недотримання правил експлуатації машини - виходять з ладу раніше зазначеного виробником терміну. Тому чимало столичних підприємств звертаються до ТВО «Гідравліка». Адже вона не лише є одним із провідних постачальників гідравліки в Києві та Україні, а й надає низку супутніх послуг.

Широкий асортимент гідрообладнання та комплектуючих

Компанія пропонує весь необхідний спектр гідравлічного обладнання та запчастин, необхідний для злагодженої роботи тягачів та спецтехніки:

  • Коробки відбору потужності (КОМ);
  • Вали відбору потужності (ВОМ);
  • Гідромотори та насоси;
  • Гідророзподілювачі;
  • Гідроциліндри;
  • Рукава високого тиску та гідравлічні шланги;
  • Гідравлічні баки;
  • Витратні матеріали: гідравлічне масло, фільтри, ущільнювачі та ін.

ТВО «Гідравліка» є офіційним партнером провідних виробників гідравліки: Prima (Італія), Pommier (Prommier), Nevpa (Туреччина), Ferruz та Bezares (Іспанія). Тому вона гарантує високу якість продукції та ціни, нижчі за середньоринкові по Києву. Гідравлічні шланги та рукава виготовляє на власних виробничих можливостях. Пропонує як стандартні рішення, так і індивідуальне виробництво по технічному завданню чи зразку.

На складі в столиці завжди в наявності понад 6 тисяч найменувань запчастин та гідравлічного обладнання. Це дозволяє компанії виконувати замовлення в термін від 1 дня. На всю продукцію надаються сертифікати та офіційна гарантія до 12 місяців.

Якісний монтаж та обслуговування гідравліки в Києві

ТВО «Гідравліка» має власне СТО, укомплектоване провідним сертифікованим обладнанням. Компанія надає повний комплекс послуг, аби клієнти змогли якомога швидше експлуатувати транспортні засоби та мінімізували збитки, пов'язані з несправною роботою гідросистем:

  • Монтаж гідравлічного обладнання на тягачі, вантажні автомобілі та спецтехніку;
  • Ремонт елементів гідросистем;
  • Планове техобслуговування: діагностика гідравліки, планова заміна деталей та робочих рідин, встановлення нових запчастин замість несправних компонентів;
  • Пусконалагоджувальні роботи;
  • Пробний запуск системи, виміри тиску при максимальному підйомі циліндра.

Усі роботи виконують фахівці з досвідом понад 5 років. Усі вони є сертифікованими спеціалістами, котрі пройшли навчання на заводах-виробниках запчастин. Фахівці знають усі конструктивні особливості та підводні камені, з якими можуть зіштовхнутись недосвідчені люди. Висока кваліфікація майстрів доведена сертифікатами та дипломами.

Перевагою ТВО «Гідравліка» є виїзний монтаж та обслуговування гідравліки на будівельних майданчиках, промислових об'єктах, сільськогосподарських підприємствах та в інших місцях, де виникла несправність. Бригада мобільного сервісу прибуває на автомобілях, обладнаних діагностичним обладнанням, інструментами та комплектуючими. Такі можливості дозволяють компанії в більшості випадків долати проблеми клієнтів протягом дня. Виїзд здійснюється в межах Київщини, а також в інші області Україні (за попередньою домовленістю).

ТВО «Гідравліка» має великий досвід обслуговування та встановлення гідравліки на тягачі Mercedes, Scania, DAF, Volvo та багатьох інших брендів. Якщо ви бажаєте гідрофікувати транспортний засіб, фахівець надасть консультацію щодо вибору, монтажу та експлуатації гідравлічного обладнання.

У Вас з'явились запитання чи хочете скористуватися послугами ТВО «Гідравліка»? Отримати консультацію можна за номером +38 (067) 672-82-44, замовити виготовлення запчастин та дізнатись щодо наявності на складі - за номером +38 (067) 509-59-19. Або ж приїжджайте в СТО за адресою: Київ, вул. Святошинська, 34а.

Джерело: ТВО «Гідравліка»

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація