TVR готує електрокросовер та електроседан

TVR готує електрокросовер та електроседан

07 серпня 2022
1

Компанія TVR, яка раніше належала росіянину Миколі Смоленському, не змогла за п'ять років запустити у виробництво спорткар TVR Griffith з бензиновим двигуном, але вже збирається розширити модельну лінійку вже за рахунок електромобілів. Первістком має стати електричний варіант TVR Griffith, а потім з'являться і седан, і кросовер, теж з електричною силовою установкою. І все для того, щоб стати виробником преміальних електромобілів світового рівня.

Глава британської марки Ліс Едгар в інтерв'ю Autocar розповів про плани розвитку бренду і представив довгострокову стратегію розвитку TVR, яка передбачає початок випуску нових моделей вже з 2024 року.

Першим на ринок вийде купе TVR Griffith із двигуном V8 від Ford, але доопрацьованим для марки силами фахівців Cosworth. На той же 2024 запланований вихід і повністю електричної версії спорткара, характеристики якої поки не розкриваються.

Наступним кроком для TVR стане розробка електричного седана та електричного кросовера, платформу для яких планують закуповувати у якогось «відомого світового виробника». Жодних технічних деталей і навіть орієнтовних термінів появи цих моделей у компанії не називають.

Джерело: Autocar

Обговорення новини

deavy  

Це буде JAC або якийсь інший "москвич"

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація