Тюнери показали рестомод Land Rover Q40 Defender

07 травня 2022
0

Британська тюнінгова компанія Tecniq представила рестомод на базі Land Rover Defender. За словами авторів, натхнення при його будівництві вони черпали в образі американського гвинтокрила Chinook, який багато років використовується ВПС Великобританії.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Land Rover Q40 Defender буде виставлено на аукціоні Bonhams у вересні цього року. Усі кошти від його продажу будуть передані до благодійного фонду Royal Air Forces Association, який займається допомогою військовослужбовцям ВПС Великобританії. Defender зазнав багатьох модифікацій як усередині, так і зовні, а також отримав новий потужний двигун.

Land Rover Q40 Defender створений на честь 40-річчя використання Королівськими ВПС Великобританії гелікоптерів Chinook.

Зовні дітище Tecniq виробиться особливим комбінованим забарвленням, для якого використана глянсова і матова фарба зеленого кольору, що нагадує камуфляж гвинтокрила Chinook. З карбону виготовили облицювання радіатора виготовили з карбону, розширювачі колісних арок та повітропроводи на крилах. Крім того, позашляховик отримав анодовані алюмінієві ручки дверей та декоративні аплікації, що асоціюються з роботою лопатей гелікоптера.

У салоні встановили легкі карбонові крісла, оздоблені шкірою Bridge of Wier із вставками із вовни.

Під капотом встановили 2,3-літровий турбований двигун Ford EcoBoost. Рядна четвірка розвиває потужність 307 к.с., а момент досягає 432 Нм. У парі з новим двигуном працює 6-ступінева автоматична коробка передач. Також Defender отримав регульовані амортизатори, посилені втулки та стабілізатори, а також укорочені пружини. Нова гальмівна система включає 6-поршневі передні супорти з дисками діаметром 345 мм, а ззаду встановили 4-поршневі механізми та диски на 330 мм.

Між задніми кріслами розташувалося відділення для шампанського та келихів.

Усередині автомобіля повністю перероблено. У салоні встановили легкі карбонові крісла, оздоблені шкірою Bridge of Wier із вставками із вовни. Підлогове покриття та стеля мають ромбоподібний орнамент. Передня частина салону виконана у чорних тонах, а задня у білих. Між задніми кріслами розташувалося відділення для шампанського та келихів. Цікавим рішенням стала багажна сітка та ремені безпеки червоного кольору, що нагадують такелаж гелікоптера.

Джерело: Obozrevatel

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація