Тюнери розігнали Tesla Model S майже до 350 кілометрів на годину

Тюнери розігнали Tesla Model S майже до 350 кілометрів на годину

03 липня 2022
0

Для тримоторної Tesla Model S Plaid на презентації Ілон Маск обіцяв максимальну швидкість 200 миль на годину (близько 322 кілометри на годину), проте серійні зразки топової версії електромобіля виявилися менш вражаючими. Але шанувальники електромобіля і тюнінг-фахівці вирішили досягти заявлених виробником показників і в 2022 році зуміли підкорити позначку 200 миль на годину і паралельно з цим встановили світовий рекорд швидкості для електромобіля Tesla Model S.

Після дебюту версія Plaid розганялася максимум до 163 миль (262 кілометрів) на годину, з виходом опціонального пакету Track Mode максимальна швидкість зросла до 175 миль (282 кілометрів) на годину, але позначка 200 миль на годину так і не була підкорена.

Виправити «недогляд» взялися фахівці компанії Ingenext - ательє з Квебеку спеціалізується на випуску модулів, які розблокують ряд функцій Tesla. На цей раз вдалося зняти обмеження на максимальну швидкість.

Глава Ingenext Гійом Андре за кермом власної Tesla Model S Plaid на злітно-посадковій смузі аеропорту Труа-Рів'єр зміг розігнатися до 216 миль (348 кілометрів) за годину. Крім знятого обмежувача швидкості, посилених гальм Mountainpass Performance та покришок Michelin Pilot Super Sport, електромобіль був цілком стандартним.

Як зазначають у тюнінг-ательє, раніше у них не було достатньо довгої дороги - трикілометрова ЗПС аеропорту підійшла ідеально - для того, щоб безпечно розігнатися та загальмувати після спроби рекорду. У результаті все пройшло успішно і тепер Ingenext планують запропонувати клієнтам програму розблокування максимальної швидкості для їх Tesla Model S.

Джерело: Ingenext

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація