Тюнери побудували Land Rover Defender на шасі Jeep Wrangler із двигуном LT1 V8

Тюнери побудували Land Rover Defender на шасі Jeep Wrangler із двигуном LT1 V8

29 грудня 2023
0

Компанія Legend Motor із Солт-Лейк-Сіті (США) створила справді унікальний позашляховик Land Rover Defender. Його спеціалісти зробили культове авто більш сучасним.

Проект отримав назву Signature Series 001. Тюнери використали для рестомоду шасі Jeep Wrangler JK та виготовили унікальні алюмінієві панелі кузова з кевларовою обшивкою. Також Defender оснастили комплектом оригінальних коліс, взутих у вседорожні шини, які суттєво виходять за межі колісних арок.

Не обійшлося без модернізації інтер'єру. Фахівці ательє оздобили сидіння аніліновою шкірою та прошили її вручну.

Також Land Rover був оснащений новою панеллю приладів і встановили зроблене на замовлення рульове колесо, обтягнуте шкірою. У задні двері інтегрували потужний сабвуфер аудіосистеми.

Оригінальний двигун замінили на 6,2-літровий безнаддувний двигун V8 LT1 потужністю 460 к.с. і 630 Нм крутного моменту. Є й безліч додаткових доопрацювань.

Наприклад, Defender оснастили гальмами Wilwood, паливним баком ємністю 22,5 галона і повністю регульованими амортизаторами Fox 2.5 з дистанційним резервуаром. Оцінили рестомод Defender від Legend Motor Co у 250 000 доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація