Тюнери схрестили Ford Mustang GT з пікапом F-100

Тюнери схрестили Ford Mustang GT з пікапом F-100

25 грудня 2023
0

На перший погляд, цей Ford Mustang Truck GT-100 може здатися вам класичним F-100 із кузовним обвісом від Mustang, але цей модифікований кузов приховує набагато більше. Під капотом у нього двигун V8 від Mustang GT п’ятого покоління. Потужність 4,6-літрового SOHC «Modular» із трьома клапанами на циліндр та системою зміни фаз газорозподілу VCT сягає 304 к.с. Це значно більше за те, що може запропонувати застарілий V8 з Y-подібним блоком циліндрів, який використовується у пікапах F-серії третього покоління.

Основою Mustang Truck GT-100 послужив Mustang GT 2007 року, на шасі якого встановили кузов F-100 1955 року. Але при цьому від оригінального пікапа залишилися лише двері, дах та каркас кузова. Все решта серйозно перероблено для максимальної подібності з «Мустангом».

Особливо це помітно в передній частині кузова з решіткою радіатора та фарами, запозиченими безпосередньо у Mustang GT 2007 року. Спортивний характер пікапа-маскара автори проєкту підкреслили спліттером, скульптурним капотом, широкими крилами та обтічним дахом. Також привертають увагу фіксоване заднє крило, кастомна вантажна платформа та бічні повітрозабірники.

На відміну від більшості подібних проєктів, у яких кузовні панелі та деталі обвісу виготовлені зі скловолокна, кузов Mustang Truck GT-100 повністю з металу. Для ще більшої схожості з маслкаром унікальний пікап пофарбували у класичний синій відтінок із білими смугами. Доповнюють образ темно-сині легкосплавні колісні диски. Салон, включаючи кермо, панель приладів та передні сидіння, повністю перенесений із Ford Mustang GT.

Фото єдиного у своєму роді пікапа-маскара опубліковані у Facebook-групі під назвою Original 306 Truck Club. Скільки коштувала ця незвичайна трансформація не уточнюється.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація