Тюнери Varis перетворили Toyota GR Corolla на яскравий хот-хетч

Тюнери Varis перетворили Toyota GR Corolla на яскравий хот-хетч

04 липня 2024
0

Тюнінове ательє Varis, яке спеціалізується переважно на автомобілях японських брендів, відоме своїми яскравими та екстравагантними аерокітами. Не став винятком черговий проект майстрів Varis, які радикально перетворили зовнішність Toyota GR Corolla.

Зовнішність Toyota GR Corolla актуального покоління складно назвати похмурою, але це не зупинило дизайнерів Varis, які зробили вигляд автомобіля ще більш ефектним. Для цього вони замінили частину кузовних елементів на карбонові аналоги.

У передній частині встановили спліттер і комплект передніх плавників на бампері. Бічні частини GR Corolla доповнили розширеними «спідницями». Ззаду з'явилися масивний дифузор, тепловий екран вихлопної системи і нові патрубки. Також для моделі розробили трисекційне регульоване заднє антикрило і новий капот.

Технічних змін GR Corolla не зазнала, тим паче, що в активі цієї моделі є чудовий 1,6-літровий трициліндровий двигун з турбонаддувом, потужністю до 300 к.с. і крутильним моментом близько 400 Нм. Він агрегатується виключно з 6-ступінчастою механічною коробкою передач і системою повного приводу.

Джерело: Авто Центр
Фото: Varis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація