Тюнери з ABT Sportsline презентували ювілейну версію Audi RS7

Тюнери з ABT Sportsline презентували ювілейну версію Audi RS7

22 липня 2023
0

Слідом за Audi RS6 Legacy Edition, створену на честь двох десятиліть історії моделі, фахівці ательє ABT Sportsline представили RS7 Legacy Edition, яка відзначає 10-річчя ліфтбека.

Матово-сірий Audi RS7 виглядає приголомшливо. Від стандартного авто, крім особливого відтінку для кузова, він відрізняється заниженим дорожнім просвітом, особливим аеродинамічним обвісом, карбоновим спойлером на кормі, кришками дзеркал заднього виду з вуглецевого волокна, масивним дифузором і 22-дюймовими шинами Goodyear Eagle F1 Supersport.

Ювілейний RS7 Legacy Edition заснований на європейській специфікації швидкісного ліфтбека, тому під його капотом встановлений 4,0-літровий бітурбований V8 двигун, віддачу якого форсували з 621 до 750 к.с. Це було досягнуто за рахунок встановлення турбокомпресора ABT та нових проміжних охолоджувачів. Також змінили програмне забезпечення для двигуна.

Спецверсія ліфтбека вийде тиражем у 200 екземплярів, вартість кожного стартує від 113 265 доларів, і це без урахування автомобіля-донора, цінник на який починається від 127 800 доларів за модель 2024 року.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація