Тюнери з Manhart презентували 650-сильний BMW X3

Тюнери з Manhart презентували 650-сильний BMW X3

21 червня 2024
0

Німецьке тюнінг-ательє Manhart презентувало новий проект на базі кросовера BMW X3. Вони не лише удосконалили його зовнішність, а й збільшили віддачу силової установки.

За основу фахівці з Вупперталя взяли не базову версію, а топовий BMW X3M Competition. Модель доповнили обвісом із вуглецевого волокна, який включає передній спойлер і бічні спідниці з плавниками, спойлер на даху і дифузор. Доповнюють образ фірмовий вініловий декор та чотири 100-міліметрові карбонові патрубки вихлопної системи.

Їздить кросовер на 22-дюймових колісних дисках Manhart Multispoke, які взуті у шини Pirelli P Zero. За ними видно червоні супорти M Comp. Також тюнери занизили дорожній просвіт на 30 мм, встановивши пружини від H&R. Зазначається, що це позитивно позначилося на керованості X3.

У салоні авто відбулися мінімальні зміни. Тут з'явилися підрульові пелюстки з вуглецевого волокна, аналогічні вставки на кермі та центральній консолі.

Що стосується силової установки, а саме 3,0-літрового шестициліндрового бітурбованого двигуна S58, його віддачу збільшили до 650 к.с. та 800 Нм. Такого показника було досягнуто за рахунок встановлення блоку управління MHtronik та нової вихлопної системи з нержавіючої сталі.

Вартість доробленого кросовера тюнери не розкрили, як і її тираж.

Джерело: Авто Центр
Фото: Manhart

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація