Тюнинг-ателье Mansory допрацювало баркетту Ferrari Monza SP2

Тюнинг-ателье Mansory допрацювало баркетту Ferrari Monza SP2

17 липня 2022
0

Для тих, кому мало Monza SP1 і Monza SP2 - випущених обмеженим тиражем в 499 екземплярів відповідно одномісних і двомісних суперкарів Ferrari - у тюнінг-ательє Mansory пропонують можливість доопрацювання. Відома своїми незвичайними проектами та радикальними аеродинамічними обвісами компанія цього разу виявила нехарактерну для себе стриманість, створивши досить гармонійний і відносно лаконічний варіант модернізації рідкісних моделей з Маранелло.

Тюнери вирішили створити програму Mansory Bespoke, яка розрахована на власників унікальних автомобілів і включає чотири основні аспекти доробки: кузов, колеса, салон і технічна складова.

Для Monza SP2 запропонували більш агресивний карбоновий обвіс кузова, темні акценти в екстер'єрі, а також колісні диски YT.5 Air. Технічні доробки включають переналаштовану підвіску і спортивну вихлопну систему, яка дозволяє збільшити віддачу 810-сильного 6,5-літрового V12 на 20 кінських сил.

Інтер'єр отримав червоно-чорне оздоблення - сидіння водія та захисна дуга, так само як смуга на кузові та ряд інших акцентів, зроблені чорними. Решта виконана у червоному кольорі.

Як підкреслюють у Mansory, у рамках нової фірмової програми фахівці готові взятися за доопрацювання найексклюзивніших автомобілів, власникам яких недостатньо статусу володаря розкішної машини обмеженого тиражу.

Джерело: Mansory

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація