У 2023 році Volvo випустить новий кросовер

У 2023 році Volvo випустить новий кросовер

13 листопада 2022
0

Компанія Volvo у 2023 році випустить на ринок новий електричний кросовер, який за своїми розмірами буде трохи меншим, ніж Volvo EX90. На це натякнув генеральний директор Volvo Джим Роуен.

На початку листопада 2022 року відбулася офіційна презентація нового електричного кросовера Volvo EX90. Він буде флагманом електричних моделей Volvo. У продажу він з'явиться у 2023 році. Volvo називає EX90 «комп'ютером на колесах». Це найтехнологічніший автомобіль компанії Volvo.

У тому ж 2023 році Volvo випустить ще один електричний кросовер. Він буде трохи меншим, ніж EX90. Він матиме деякі елементи дизайну, схожі на EX90 (наприклад, однакові задні ліхтарі).

Звичайно, Volvo вже має компактний електричний кросовер XC40 Recharge, але новинка буде трохи більше і отримає інший дизайн. До того ж, XC40 Recharge побудований на базі XC40 з двигуном внутрішнього згоряння, а нові електромобілі Volvo будуть створювати на окремій електричній платформі. Так, Volvo EX90 збудували на модульній платформі SEA1, розробленій китайською компанією Geely для електромобілів з колісною базою близько трьох метрів.

Можливо, новий кросовер компанії Volvo називатиметься EX60. Ця назва чудово підходить під нову номенклатуру назв шведського автогіганта (EX).

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація