У 2023 році сервісні центри придбали 150 нових автомобілів Toyota Corolla

У 2023 році сервісні центри придбали 150 нових автомобілів Toyota Corolla

18 січня 2024
0

За майже 2 роки повномасштабної війни значна кількість державних послуг, що їх надають сервісні центри МВС, стали доступнішими, прозорішими, чимало їх перейшло в онлайн-режим. Також сервісні центри оновили автопарк. Про це інформує сайт Головного сервісного центру МВС.

«Окрім облаштування класів для складання теоретичних іспитів засобами додаткового технічного контролю, придбано 150 автомобілів Toyota Corolla», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, автомобілі будуть облаштовані відеокамерами безперервної фіксації процесу складання іспиту з чотирьох позицій (спереду, ззаду, двох проєкцій салону) та автоматично відвантажуватимуть відео (що унеможливить сторонній доступ до коригування/знищення матеріалів) після закінчення іспиту.

«Встановлено, що часто, навіть маючи достатні навички керування транспортними засобами, кандидат, сідаючи за кермо автомобіля радянського виробництва, об'єктивно не має змоги показати релевантний результат», - зазначають у ГСЦ МВС.

Оновлення автопарку значною мірою стало можливим завдяки співпраці з органами місцевого самоврядування та державної влади.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація