У 47-річний Range Rover засунули 6.2 V8 від Chevrolet

У 47-річний Range Rover засунули 6.2 V8 від Chevrolet

06 листопада 2022
0

Американське ательє Legacy Overland, яке спеціалізується на реставрації класичних Toyota Land Cruiser та Range Rover, представило свій новий проект.

На цей раз фахівці компанії буквально вивернули навиворіт старий Range Rover Classic, перетворивши його на крутий рестомод. Вони перебрали кожен гвинтик дводверного позашляховика 1975 року. На те, щоб повернути його до життя та зробити гідним 21 століття, у майстрів пішло майже три роки. Але результат перевершив усі очікування.

Так як воскресити рідний двигун фахівцям не вдалося, вони оснастили позашляховик 6,2-літровим GM LS3 V8, який працює в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач GM 6L80. При цьому роздавальну коробку Land Rover LT230 вони зберегли. Радіатор встановили алюмінієвий, а також інтегрували систему охолодження гідропідсилювача керма.

Відреставрований Land Rover отримав кастомну вихлопну систему, ксенонові фари, колеса Restyle із нестандартними центральними ковпаками, а його кузов пофарбували у відтінок Beluga Black. Також фахівці Legacy Overland оновили салон позашляховика, замінивши оббивку сидінь, стелі та дверних карток на нові.

Усі обшивку виконали вручну. Поміняли і покриття для підлоги. Крім цього було оновлено пластик на панелі приладів, замінено спідометр та інші датчики. В інтер'єрі автомобіля з'явилася сучасна аудіосистема та система кондиціювання повітря.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація