У Білорусі показали електрокар M1NSK

19 червня 2022
0

Білоруське видання Abw.by протестувало дослідний прототип електричного квадрициклу M1NSK, випущеного «Мотовелозаводом». Автор публікації зазначає, що виробник уже оголосив ціни і почав приймати замовлення, хоча поки що квадрицикл проходить серію випробувань і на сайті заводу не згадується. Що ж до дизайну, то M1NSK точно копіює китайський Arcfox Lite зразка 2016 року.

Дана модель M1NSK розрахованим на чотири осіби (посадкова формула 2+2). У рух його приводить електромотор на задній осі, який видає 5,5 кінські сили (чотири кіловати), який, у свою чергу, живить літій-іонна батарея ємністю вісім кіловат-годин. На одному заряді квадрицикл проїжджає 120-150 кілометрів, а на підзарядку від звичайної розетки йде 6-8 годин. В Abw.by порахували, що 100 кілометрів шляху на цьому M1NSK обійдуться власнику приблизно 2,1 рубля за місцевими тарифами, це приблизно 18 гривень.

До списку оснащення включені дискові гальма, планшет мультимедійної системи, електропідсилювач керма, електричні склопідйомники та камера заднього виду. В перспективі можна буде оснастити автомобіль люком і навіть круїз-контролем.

Вартість даної моделі M1NSK - 9,9 тисяч доларів, його можна замовити з 50-відсотковою передоплатою. Через рік автовиробник обіцяє повернути 20 відсотків від ціни та пропонує майбутнім клієнтам поспостерігати за процесом збирання.

Джерело: Abw.by

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація