У BMW 7 Series 2023 тепер можна дивитися футбольні матчі

У BMW 7 Series 2023 тепер можна дивитися футбольні матчі

19 січня 2023
1

BMW продовжує розширювати можливості розважальної системи флагманського седана 7 Series 2023 (G70). У власників авто у Німеччині тепер є можливість дивитися матчі Бундесліги. Про це повідомили на сайті BMW Blog.

Для BMW 7 Series 2023 у Німеччині вийшло бездротове оновлення, що додає контент на запит з Бундесліги. Пілотна програма спочатку впроваджується у Німеччині та розрахована до 31 березня 2024 року.

Тепер футбольні вболівальники, які володіють останнім флагманом BMW, можуть дивитись матчі Бундесліги у своєму автомобілі за допомогою функції потокового відео. Для цього достатньо активувати власну eSIM.

Bundesliga In-Car встановлюється на автомобіль в автономному режимі. Якість трансляції обіцяють на найвищому рівні завдяки вбудованій антені за допомогою з'єднання 5G.

Для безпеки дивитися матчі можна буде лише за умови, що BMW 7 Series не перебуватиме в русі. Коли ви почнете їхати, відеотрансляція припиниться, але збережеться аудіопотік.

Також у додатку з'явиться корисна функція «ярлики у матчі». Штучний інтелект автоматично шукатиме найцікавіші моменти матчу, після чого згенерує короткі кліпи для перегляду. Вони супроводжуватимуться коментарями англійською мовою. Крім цього, в Bundesliga In-Car можна буде знайти зведення ігрових днів та іншу інформацію про матчі.

Найближчим часом додаток стане доступним в Австрії та Швейцарії. Після цього нове оновлення тестуватимуть у Великій Британії та США.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

NISOLEK  

А якщо у мене, наприклад, є водій, то чого б мені не дивитися в русі, тим більше не я буду керувати авто?!

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація