У Британії продають Ferrari 458 з двома рулями та без двигуна

У Британії продають Ferrari 458 з двома рулями та без двигуна

10 березня 2024
0

Купе Ferrari 458 Italia знято з виробництва майже десять років тому, але актуальності ця модель досі не втрачає та привертає увагу як фанатів італійської марки, так і шанувальників комп'ютерних симуляторів.

Незвичайний варіант для віртуального автоспорту виставлений на продаж - реальний автомобіль у дуже неординарний симулятор конвертував авторизований маркою Ferrari британський сервіс Chartwell, а зараз машину може купити будь-хто.

На перший погляд, купе 458 Italia цілком стандартне - воно має колеса, скло, шильдики та навіть дві вихлопні труби, але при більш уважному розгляді помітно, що гальмівні диски та атмосферний V8 - лише імітація. Однак справжній двигун цього автомобіля розташований саме під капотом.

Аукціон Collecting Cars повідомляє, що двигун складається з пари материнських плат Sporting MSI X470 Gaming Plus, двох відеокарт Corsair Vengeance LPX об'ємом 16 гігабайтів пам'яті GeForce RTX 2080 та процесорів AMD 7 2700X. Працює симулятор на платформі iRacing, яка вважається однією з найреалістичніших у віртуальних перегонах.

У салоні встановлена пара «ковшів» Sparco на базі Next Level Racing Motion Platform V3, які імітують навантаження та вібрації як у реальному автомобілі.

Передбачені два комплекти педалей Fanatec Clubsport (кожен з них має по три педалі, чого в реальній 458 Italia ніколи не було) та два керма Thrustmaster TS-PC Ferrari. Екранів немає зовсім, оскільки їхню роль грає пара VR-гарнітур.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація