У Британії створили унікальний Range Rover для таємного власника

У Британії створили унікальний Range Rover для таємного власника

12 лютого 2024
0

Британська компанія Lunaz перевела класичний Range Rover на електротягу та назвала свою новинку Safari. Окрім того, у моделі зрізали дах та фактично перетворили позашляховик на кабріолет.

Відомо, що авто створили в єдиному екземплярі. На роботу інженери та майстри витратили понад 5000 годин роботи.

Відомо, що прообразом авто став кабріолет Range Rover, показаний у фільмі про Джеймса Бонда 1983 року «Восьминіжка», за кермом якого був Роджер Мур. Особливо, що Lunaz вибрав дводверний Range Rover 1983 року в якості автомобіля-донора.

Родзинкою салону «британця» є перероблена центральна консоль, яка була надрукована на 3D-принтері з композитного матеріалу. Панель також оздоблена горіхом. Lunaz також інтегрував у авто сучасну інформаційно-розважальну систему з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, камеру заднього виду, порти USB-C і клімат-контроль.

Що стосується силової установки, то оригінальний V8 поступився місцем двом електродвигунам, які сумарно виробляють 375 к.с.

На машині також встановили нову підвіску з регульованими амортизаторами та виготовленими на замовлення пружинами, а також більші дискові гальма з шести- та чотирипоршневими супортами. На жаль, в Lunaz не розкривають ціну унікального Range Rover.

Джерело: Autogeek
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація