У Британії знайшли секретну колекцію рідкісних Mercedes-Benz

У Британії знайшли секретну колекцію рідкісних Mercedes-Benz

09 березня 2023
0

У Великій Британії виявили секретну колекцію рідкісних раритетних автомобілів. Більшість представлена моделями Mercedes-Benz 1980-х і 1990-х років. Відео опублікували на YouTube-каналі The Late Brake Show.

У ролику показаний незвичайний універсал Mercedes-Benz W124 320TE 1995 випуску. Автомобіль модифікований у стилі японського тюнінг-ательє Auto Fashion Factory, яке займалося доопрацюванням німецьких автомобілів у 1990-х.

Ще однією «перлиною» колекції став Mercedes-Benz 190E Cosworth. Він оснащений потужним турбованим двигуном і незабаром отримає широкий обвіс від 190E Evo.

Також у колекції знайшли Mercedes-Benz 500 SEL від посольства Саудівської Аравії, яке колись належало принцу. Поруч із ним розташований неймовірно рідкісний Ford Zodiac MKIV Executive 1972 із 5,9-літровим двигуном V8.

Крім цього, власник похвалився кількома седанами Mercedes-Benz Brabus 190E, 500 SEL із турбокомпресором і купе W124. У колекції є чимало різних деталей для класичних моделей Mercedes-Benz, у тому числі від AMG і Lorinser.

Деякі автомобілі потребують ремонту. Проте власник заявив, що вони ще не раз порадують автолюбителів і випадкових перехожих.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація