У ДТП розбили дуже рідкісний Dodge Challenger SRT Demon 170

У ДТП розбили дуже рідкісний Dodge Challenger SRT Demon 170

11 червня 2024
0

У Канаді розбили перший Dodge Challenger SRT Demon 170. Надпотужний лімітований спорткар отримав серйозні ушкодження. Про це повідомляє сайт Carscoops.

ДТП сталася у місті Бремптон у провінції Онтаріо - саме там розташований завод, де збирали Dodge Challenger. На перехресті спортивне авто зіткнулося з чорним седаном, після чого втратило керованість та врізалося у стовп.

Водія та пасажира Dodge Challenger SRT Demon 170 забрали до лікарні, й повідомляється, що один із них серйозно травмований. У спорткарі суттєво пошкоджена передня частина - фари і радіаторна решітка фактично відсутні, а капот і крила погнуті. У салоні спрацювали подушки безпеки.

Ремонт Dodge Challenger буде недешевим, але автомобіль намагатимуться відновити, адже це рідкісна лімітована версія моделі. Зібрали лише 3300 таких купе.

Dodge Challenger SRT Demon 170 - «прощальний» варіант спорткара із 6,2-літровим компресорним V8, який розвиває 1039 к.с. і 1280 Нм.

Купе підготували до драгрейсингу: воно здатне розігнатися до 100 км/год усього за 1,66 с і проїхати 1/4 милі (402 м) з місця за 8,91 с. Максимальна швидкість становить 346 км/год. Вартість авто складала 96 666 доларів.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Viral (@viralzoner)

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація