У ДТП розбили культовий суперкар Porsche Carrera GT

У ДТП розбили культовий суперкар Porsche Carrera GT

04 травня 2024
0

У США попав у аварію суперкар Porsche Carrera GT. Знамените колекційне авто зазнало серйозних пошкоджень. Фото та відео з місця ДТП опублікували на сторінці supercar.fails в Instagram.

Аварія сталася на трасі в Каліфорнії поблизу міста Пало-Альто. За даними поліції, водій Porsche Carrera GT втратив контроль над авто на великій швидкості. Суперкар злетів із траси та зачепив дерево.

Водій та пасажир отримали незначні травми і їм надали медичну допомогу на місці. А от суперкар Porsche Carrera GT серйозно постраждав - пошкоджені карбонові кузовні панелі, розбиті фара та лобове скло. Ремонт авто буде недешевим.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Supercar Fails (@supercar.fails)

Утім, автомобіль, безсумнівно, відновлять, адже це культова колекційна модель. Середня ціна Porsche Carrera GT зараз складає 1,5 мільйона доларів, хоча новим суперкар коштував $450 000.

Усього з 2004 по 2006 рік виготовили 1270 Porsche Carrera GT. Суперкар оснащено гоночним 5,7-літровим V10 на 612 к.с. Він здатен розігнатися до 100 км/год за 3,9 с і розвинути 330 км/год.

Porsche Carrera GT - авто для умілого водія. Суперкар нерідко потрапляв у ДТП. Саме в Carrera GT розбився актор Пол Вокер, відомий за фільмами «Форсаж».

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація