У Європі під час тестів помітили новий Nissan Qashqai

У Європі під час тестів помітили новий Nissan Qashqai

01 лютого 2024
0

Компанія Nissan у 2024 році випустить на ринок оновлений компактний кросовер Nissan Qashqai. Фотошпигуни вже помітили його під час дорожніх тестів в Іспанії.

Nissan випускає Qashqai із 2006 року. Наразі автомобілістам пропонують його третє покоління (з 2021 року). Нове покоління цього кросовера з'явиться ще нескоро (якщо взагалі воно з'явиться), але вже у цьому році можна буде купити його оновлену версію.

Оновлений Nissan Qashqai тестують у невеликому камуфляжі. Виходячи з камуфляжу, можна зробити висновок, що ця новинка трохи нагадуватиме електричний кросовер Nissan Ariya. Верхня та нижня частини фар у цього кросовера розділені. Крім того, у Qashqai буде нова решітка радіатора, нові бампери та нові задні ліхтарі.

У салоні серйозних змін не потрібно чекати, якщо не рахувати можливого оновлення мультимедійної системи. Але буде новий центральний екран, більшого розміру, ніж зараз. У топових версіях Qashqai мають бути 12,3-дюймова цифрова панель приладів та 12,3-дюймовий центральний сенсорний екран (7-дюймовий та 8-дюймовий у комплектаціях Visia та Acenta початкового рівня).

Які зміни відбудуться у лінійці двигунів - ще точно не відомо. Як і раніше, буде версія з гібридним двигуном e-Power. А ось 1,3-літровий гібридний двигун можуть прибрати з лінійки силових агрегатів, тому що в Європі планують запровадити екологічний стандарт Євро-7. Але цю інформацію ще офіційно не підтверджено.

Не виключено, що в лінійці двигунів з'явиться новий трициліндровий 1,2-літровий двигун, яким зараз оснащується Renault Austral.

Nissan офіційно представить оновлений Nissan Qashqai вже найближчим часом. Відразу після цього він з'явиться у продажу. Скільки він коштуватиме - ще не відомо.

Нагадаємо, у листопаді 2023 року компанія Nissan офіційно оголосила, що Qashqai замінять на електричний кросовер, який збудують на базі концепту Hyper Urban. У продажу цей новий електричний кросовер з'явиться у 2027 році.

Джерело: Today.ua
Фото: Motor.es

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація