В Європі почали продавати спеціальну версію Nissan Qashqai

В Європі почали продавати спеціальну версію Nissan Qashqai

24 січня 2024
0

Компанія Nissan знову почала продавати в Європі популярний компактний кросовер Nissan Qashqai у спеціальній версії N-Style. Вона відрізняється від інших версій наявністю великої кількості сучасних технологій.

Декілька років тому на Старому континенті вже продавали спеціальну версію Nissan Qasqahi N-Style, але потім її чомусь зняли з продажу. Тепер ця спецверсія знову стала доступною для європейців. За своїм оснащенням вона розташовується між комплектаціями Acenta та N-Connecta.

У комплектацію N-Style входить наступне головне обладнання: кілька подушок безпеки, 18-дюймові легкосплавні колісні диски, світлодіодні фари, світлодіодні денні ходові вогні, світлодіодні задні ліхтарі, затемнене задне скло, асистент далекого світла, датчик дощу, зовнішні дзеркала заднього виду з електричним регулюванням, складанням та підігрівом, внутрішнє дзеркало заднього виду з антивідблисковим покриттям, тканинна оббивка, регульовані по висоті передні сидіння, багатофункціональне шкіряне рульове колесо (регульоване по висоті та глибині), подвійний автоматичний клімат-контроль.

Крім того, у цій комплектації є комбінація приладів Nissan Drive Assist із 7-дюймовим TFT-екраном, інформаційно-розважальна система з 8-дюймовим сенсорним екраном, підтримка Android Auto та Apple CarPlay, цифрове радіо DAB, USB та Bluetooth, система запуску без ключа, центральний замок з дистанційним керуванням, інтелектуальний круїз-контроль та обмежувач швидкості, селектор режиму водінні.

У комплектацію N-Style входить кілька систем допомоги водію та активної безпеки: автоматична система екстреного гальмування, система попередження про лобове зіткнення, система попередження про виїзд зі смуги руху, система моніторингу мертвих зон, задні датчики паркування та інше.

Новий Qashqai N-Style доступний тільки з електрифікованими бензиновими двигунами з 12-вольтовою технологією м'якого гібрида (MHEV). Двигун початкового рівня - 1,3-літровий двигун DIG-T потужністю 140 к.с. і 240 Нм крутного моменту. Є також версія з двигуном 1.3 DIG-T потужністю 158 к.с. і 260 Нм крутного моменту.

Nissan Qasqahi N-Style коштує 35 000 євро із двигуном 1.3 DIG-T 140 CV 6v MHEV. З двигуном 1.3 DIG-T 158 CV Xtronic MHEV він коштує 38 100 євро.

Джерело: Today.ua
Фото: Nissan

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація