У Франції показали сучасну версію «автомобіля Фантомаса»

У Франції показали сучасну версію «автомобіля Фантомаса»

08 квітня 2023
0

Французька компанія DS Automobiles вирішила відтворити знамените літаюче авто Фантомаса. Дизайнери намалювали його сучасну версію. Про це повідомляє офіційний сайт концерну Stellantis.

Ескізи авто Фантомаса підготували до спеціальної виставки у національному автомузеї Франції. Вона присвячена машинам із фільмів, де зіграв Луї де Фюнес - цьогоріч виповнилося 40 років від дня смерті знаменитого актора.

Одним із головних експонатів виставки став літаючий автомобіль Фантомаса. За сюжетом фільму «Фантомас розбушувався» саме на цьому Citroen DS лиходій ховається від переслідувачів. Вона оснащена висувними крилами та хвостом, а ззаду встановлений реактивний двигун.

Нове авто Фантомаса також отримало «крила та хвіст», проте його дизайн виконаний у сучасному стилі DS. У нього виражений «ніс», рельєфні боковини, висока віконна лінія і похилий дах. Заглушка на місці решітки радіатора натякає, що автомобіль може бути оснащений електромотором для руху суходолом.

У DS поки не уточнили, чи сучасний автомобіль Фантомаса буде втілений у металі. Не заперечується, що деталі дизайну концепт-кара з'являться на майбутніх автомобілях французької марки.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація