У гаражі знайшли покинутою майже нову 23-річну Mazda RX-7

У гаражі знайшли покинутою майже нову 23-річну Mazda RX-7

03 грудня 2022
0

На каналі WD Detailing сервісу YouTube розмістили відео, в якому показаний спорткар Mazda RX-7 1994 випуску. Він 23 роки простояв у гаражі. За весь цей час він проїхав лише близько 14 000 км.

Mazda RX-7 зараз є, мабуть, найвідомішим автомобілем компанії Mazda. Його випускали з 1978 до 2002 року. За цей час японці встигли зробити понад 800 тисяч екземплярів цієї моделі. Mazda досі випускає нові деталі та компоненти для тих автомобілістів, котрі хочуть відновити RX-7. Але, звичайно, краще знайти оригінальну модель з невеликим пробігом...

Такі автомобільні «капсули часу» іноді трапляються. Одну з таких машин показали на каналі WD Detailing сервісу YouTube. Ця Mazda RX-7 1994 випуску стояла в гаражі з 1999 року. У неї все оригінально. Власник цього RX-7 злякався великих швидкостей, тому залишив його в гаражі.

Mazda RX-7 потребувала хорошого миття та чищення. Після всіх процедур вийшов майже новий RX-7. Якщо ви помітили, що він має іржаві гальмівні диски, то не звертайте на це увагу. Іржа відразу зникне, коли під час руху включиться в роботу гальмівна система.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація